Swojskie wędliny — smak tradycji z nowoczesnej masarni
Coraz częściej klienci zwracają uwagę na jakość produktów. Idąc naprzeciw rosnącym wymaganiom wytwarzamy ekologiczne wędliny dla osób, którym zależy na tym, aby jeść zdrowo i smacznie. Od lat współpracujemy z lokalnymi, sprawdzonymi dostawcami, którzy dostarczają nam świeże mięso najwyższej jakości. Dokładnie znamy jego pochodzenie i staramy się wybierać takie, które jest zarówno smaczne, jak i zdrowe. Swojskie wędliny to dla wielu osób sentymentalny smak rodem z dzieciństwa. Chcemy w naszych produktach przywołać te wspomnienia. Ofertę wzbogacamy o wyjątkowe wyroby garmażeryjne.
Eko wędliny podlegają rygorystycznym normom, których musi przestrzegać ich wytwórca. Kontrola całego procesu produkcji, począwszy od przygotowania półproduktów, aż do sposobu konserwacji i pakowania sprawia, że jest to wyjątkowy wyrób, który znacznie różni się masowej produkcji. Decydując się na niego, masz gwarancję, że zjesz coś aromatycznego i przede wszystkim zdrowego. Bez względu na to czy będzie to boczek długo peklowany w solance, czy też suszone w naszej wędzarni kabanosy, z pewnością zachwycisz się ich wyjątkowym smakiem.